• U bent hier:
  • home
  • diensten

Diensten

Prodomus is een jonge, frisse en energieke organisatie die conditiemetingen, vastgoedmanagement en technische realisatie van kwalitatieve software oplossingen onder één dak beschikbaar heeft. Wij leveren professionele oplossingen op het gebied van:

SoftwareSoftware

ConditiemetingConditiemeting

DetacheringDetachering

Software

De software van Prodomus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en de software voorziet hierdoor direct in veel concrete marktbehoeften. Samen met een professioneel en enthousiast ontwikkelteam ontwikkelen we de software continu door op basis van aanvullende wensen van onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij garanderen dat we, ook naar de toekomst toe, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software blijven leveren.
meer informatie

Conditiemeting

Gebouwen, installaties en infrastructuur hebben onderhoud nodig. Niet alleen omdat de materialen, de elementen en de details slijten, maar ook omdat de gebruikers steeds andere eisen kunnen stellen aan het gebruik van een object. Het benodigd onderhoud wordt vervolgens uitgevoerd aan de hand van een onafhankelijke en objectieve conditiemeting.
meer informatie

Detachering

Heeft u behoefte aan extra capaciteit of kennis op vastgoedgebied binnen uw organisatie dan levert Prodomus voor u de juiste interim professionals. Zo detacheren wij, op uw verzoek, onze vastgoed experts op projectbasis zodat u snel en flexibel van hun kennis en kunde gebruik kunt maken. Onze experts kunt u inzetten voor bijvoorbeeld: projectmanagement (nieuwbouw of renovatie), projectleiding, bouwbegeleiding, vastgoedadvies en / of vastgoed inspecties.
meer informatie

 

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.