Conditiemetingen

ConditiemetingConditiemetingen vormen de ruggengraat van effectief vastgoedbeheer. Gebouwen, installaties en infrastructuur hebben onderhoud nodig. Niet enkel door slijtage van materialen, elementen en details, maar ook door veranderende eisen die gebruikers stellen aan het gebruik van een object. Om hieraan te voldoen, is een onafhankelijke en objectieve conditiemeting NEN 2767 van Prodomus essentieel. Zo waarborgt u de kwaliteit en functionaliteit van uw vastgoed op de lange termijn in de omgeving van Zuid-Holland en Brabant.

Het uitvoeren van conditiemetingen van uw vastgoed

Als het aankomt op het beheer van uw vastgoed, is nauwkeurigheid essentieel. Daarom vertrouwen professionals op de conditiemeting NEN 2767. Wij staan garant voor gecertificeerde inspecteurs die volgens deze gouden standaard inspecties uitvoeren. De conditiemeting NEN 2767 zorgt voor een gestandaardiseerde meting van de onderhoudsstaat van gebouwen, installaties en infrastructuur, allemaal op basis van een duidelijk vastgelegde meet- en registratiemethode. Voor een compleet en duidelijk vastgoedadvies is een degelijke conditiemeting NEN 2767 onontbeerlijk. Hierbij maakt onze software voor beheer het verschil door de informatie van de conditiemetingen gestructureerd en toegankelijk op te slaan. Cruciaal in dit proces is het opstellen van een gebrekenlijst, zodat u precies weet waar actie vereist is.

Neem contact met ons op via het contactformulier

Klaar om de conditie van uw vastgoed naar een hoger niveau te tillen? Vul ons contactformulier in en zet de eerste stap naar een conditiemeting NEN 2767. Na de conditiemetingen, ontwikkelen we op basis van beleid en risico-inventarisatie al snel een gedetailleerd meerjarenonderhoudsplan. Dit plan verschaft u een kristalhelder inzicht in de onderhoudsactiviteiten voor de komende jaren. Maar dit is slechts één van de vele diensten waarmee we uw bedrijf graag ondersteunen.

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.