Detachering

DetacheringHeeft u behoefte aan extra capaciteit of kennis op vastgoedgebied binnen uw organisatie dan levert Prodomus voor u de juiste interim professionals. Zo detacheren wij, op uw verzoek, onze vastgoed experts op projectbasis zodat u snel en flexibel van hun kennis en kunde gebruik kunt maken. Onze experts kunt u inzetten voor bijvoorbeeld: projectmanagement (nieuwbouw of renovatie), projectleiding, bouwbegeleiding, vastgoedadvies en / of vastgoed inspecties.

Graag brengen we samen met u, via een intake, de specifieke interim opdracht in kaart zodat we aan de hand hiervan de juiste professional(s) voor u kunnen selecteren. Tijdens deze intake kijken we naar uw organisatie in zijn geheel (branche, cultuur, etc) en uiteraard naar de gevraagde complexiteit van de opdracht.

Aan de hand van de intake stellen we vervolgens de juiste professional(s) aan u voor; passend bij uw organisatie en opdracht. Na een positieve beoordeling van uw kant op onze vastgoed professional kan deze daarna direct starten met de uitvoer van uw opdracht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.