Ingenieursbureaus

Ingenieursbureaus leveren diensten op het gebied van realisatie en onderhoud van objecten. Objecten kunnen hierbij gebouwen, installaties en infrastructurele monumenten zijn.

Vanuit hun vergaande expertise zijn ingenieursbureaus in het proces voor de realisatie en het onderhoud van objecten al in een vroeg stadium betrokken. Zij leveren namelijk passende diensten voor de realisatie maar ook voor het onderhoud van objecten.

Voor het onderhoud van objecten wordt door ingenieursbureaus gebruik gemaakt van de NEN2767 methodiek, waarbij deel 2 gebruikt wordt voor het onderhoud van gebouwen en installaties en deel 4 voor het onderhoud van infratructurele monumenten. Veelvuldig wordt naast de NEN2767 methodiek door ingenieursbureaus ook gebruik gemaakt van 'in-house' ontwikkelde onderhoudsmethodieken.

Prodomus levert voor ingenieursbureaus standaard software voor het planmatig onderhoud van gebouwen, installaties en infrastructuur. Hierbij maken we in de basis gebruik van de NEN2767 methodiek maar leveren we flexibele oplossingen die ook ingericht kunnen worden voor eigen 'in-house' onderhoudsmethodieken. Graag geven we samen met u vorm aan de optimale inrichting van Prodomus voor uw organisatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.