Installateurs

Installateurs ontwerpen, installeren en onderhouden installaties in de utilliteit- en woningbouw. Dit kunnen bijvoorbeeld elektrotechnische, verwarmings-, airconditionings- of andere soortige installaties zijn.

Na de inrichting van een installatie verzorgen installateurs ook het onderhoud van installaties. Voor gedegen planmatig onderhoud is het daarbij  relevant om zicht te hebben op alle benodigde onderhoudsactiviteiten. Zodra er grip is op de kosten en activiteiten voor het onderhoud kan dit namelijk helder gecommuniceerd worden aan de opdrachtgevers voor het creëren van draagvlak; essentiëel bijvoorbeeld als er gebruik gemaakt wordt van een beheercontract.

Prodomus levert standaard software oplossingen waarmee de benodigde activiteiten en kosten voor het onderhoud van uiteenlopende installaties helder in kaart gebracht kunnen worden. Zo krijgt u met Prodomus bijvoorbeeld direct zicht op meerjarenonderhoudsplanningen voor het onderhoud van uw installaties. En vanwege de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is Prodmus snel en intuïtief te gebruiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.